Babyfotografie

 

Newborn baby’s

Een pasgeboren kindje is klein, hulpeloos en lief, een baby is een wondertje van de natuur.

Een half uurtje na zijn geboorte zat ik een momentje alleen met mijn eerste zoon. Ik maakte de eerste portretjes van mijn slapende kindje en close ups van zijn handjes en voetjes, ik was meteen verkocht.  

Toen realiseerde ik me nog niet hoe kort ze eigenlijk maar zo klein blijven. Ik ben ook erg blij dat ik op dat moment de juiste apparatuur en ervaring had om de foto’s te kunnen maken waar we nu nog van genieten.

Het fotograferen van een baby’tje brengt diverse uitdagingen met zich mee en vereist de nodige ervaring en inzicht. De allerkleinsten fotograferen is misschien niet het makkelijkste maar misschien wel het mooiste onderwerp voor een fotograaf.

Als trotse vader weet ik als geen ander hoe ik het de kleintjes naar de zin kan maken en zo de beste opnames kan krijgen.

Mijn studio heeft alle benodigdheden voor Newborn fotografie, zo is er ruimte om te verschonen, een rustig plekje om te voeden en een comfortabele bank om even onderuit te zakken. Uiteraard kunt u vanaf die bank prima volgen hoe de sessie verloopt maar mee helpen is geen probleem en ook erg leuk .

Er is ook de mogelijkheid om de newborn fotosessie in het comfort van hun eigen huis te doen, hiervoor zal ik de benodigde apparatuur en attributen meenemen, de meeste huizen hebben ruimte genoeg om een mooie setting te maken al dan niet met daglicht of meegebracht kunstlicht. Het is aan te raden om voor de geboorte samen hier al een plan voor te maken.

Het beste tijd voor een newbornsessie is  vroeg in de ochtend, kindjes zijn dan het rustigst, Ik maak hiervoor een hele ochtend vrij om er zeker van te zijn dat we ruim de tijd hebben om alle foto’s op een voor baby’s comfortabel tempo te kunnen maken.  

De uitgerekende datum is een handige richtlijn voor aanstaande ouders. De kindjes zelf lijken zich er meestal weinig van aan te trekken, ze hebben een eigen plan en besluiten vaak een weekje of wat eerder of later te komen. Ik raad dan ook aan om te zorgen dat alles op tijd op orde is. dat geld natuurlijk voor zaken als de kinderkamer en de weekendtas voor mama en kindje maar ook voor fotografie.

Als u minstens twee a drie maanden voor de uitgerekende datum contact op neemt ,kan ik op tijd ruimte voor u reserveren in de agenda voor de shoot en natuurlijk het verwerken van de foto’s. Uiteraard is het geen probleem als u pas na de geboorte besluit een sessie te boeken, er bestaat dan wel de kans dat er kostbare tijd verloren gaat omdat ik volgeboekt zit.

Indien u ook een zwangerschap sessie in gedachte heeft kunnen we dit met die twee drie maanden speling nog op tijd bespreken. Overigens geef ik bij een zwangerschapssessie in combinatie met een newbornshoot 50€ korting op de boekingskosten van de newbornshoot.

Zodra het kindje is geboren prikken we een datum voor de sessie. zodra ik de foto’s heb uitgezocht en bewerkt nodig ik u uit om de resultaten te komen bewonderen. tijdens deze afspraak geef ik u advies en kunt u meteen uw bestellingen doen.

Wie wil er nou niet een waar kustwerkje van zijn kleinste om de huiskamer mee te versieren.(met broer of zus is natuurlijk ook geweldig)

voor vragen of meer informatie, belt of emailt u mij gerust.

Klik hier voor mijn contact pagina!

nr 17

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.